Urban Development

FRÅN TIDIGA MODELLER TILL FÄRDIGA MILJÖER

Urban Development är vår egenutvecklade VR-plattform för visualisering av bygg- och stadsutvecklingsprojekt, fullt kompatibel med de vanligaste VR-headseten och Microsofts HoloLens. Vi utvecklar allt ifrån större stadsdelar med vägar, broar och kollektivtrafik till offentliga platser och mindre husmodeller. Promenera runt i nya stadsdelar fyllda med liv, offentliga platser och husmodeller genom Suteki Designs realistiska VR-simulator för stadsutveckling och infrastruktur.

UPPLEV NYA OMRÅDEN I VIRTUAL REALITY

Betrakta era projekt ur olika perspektiv och upplev djup och storlek exakt som i verkligheten och i den miljö där de planeras. Ändra, uppdatera och reflektera, allt går väldigt smidigt och fort. Genom avancerad fototeknik kan vi även adderar verkliga element, och genom ljudupptagning kan vi även lägga på verkligt ljud som förstärker upplevelsen.

Stadsutveckling & Microsoft HoloLens

Med Microsoft HoloLens visualiserar vi era projekt redan i utvecklingsstadiet och i naturlig storlek. Förstärk upplevelsen genom att även demonstrera projektet på plats där det planeras i den verkliga miljön.

Interaktiv belysningsstudie

Med vår plattform för interaktiva belysningsstudier i VR och AR kan vi simulera ljussättning av parker, broar, gång- och körbanor men också av bostadsområden i syfte att skapa tryggare miljöer för allmänheten. Analysera hur belysningen gör sig under kvälls- och nattetid för att ta fram den bästa belysningslösningen.

Promenera runt & utforska era projekt i Virtual Reality.

Vill du uppleva fördelarna med VR/AR+URBAN DEVELOPMENT?

Ring oss på 08-410 206 80 eller mejla till hello@wearesuteki.com så spikar vi en tid för en demo.