Showroom

Interaktivt showroom i VR & AR

Genom vår plattform har vi byggt flera interaktiva showrooms anpassade för Virtual Reality och Augmented Reality. Vi utvecklar interaktiva showroom kompatibla med bl.a. Microsoft Hololens, HTC Vive, Oculus, Samsung Gear VR, Epson Moviero och vanliga Google cardboards.

EN NY VÄRLD AV MÖJLIGHETER

Unika kundupplevelser, korta produktionstider och ett VR-showroom skräddarsytt efter era önskemål och förväntningar. Demonstrera era produkter och lösningar i en virtuell verklighet samt visualisera saker som tidigare inte var möjligt.

VR Showroom för olika ändamål

Från sjukvård till logistik till marknadsföring. Vi har byggt flera virtuella Showrooms anpassade för olika branscher och VR-headset vilket har givit oss värdefulla insikter om hur vi skapar användarvänliga upplevelser.

Vi erbjuder tre smarta paketeringar

Suteki Design tillhandahåller tre stycken paketeringar, BASIC, STANDARD och AVANCERAD som alla är utformade för att möta vanliga krav och behov av ett VR/AR-showroom.  Det går även att komplettera med ett antal tillvalstjänster eller att skapa en anpassad lösning från grunden baserad på era behov.

VR Showroom

Envirotainer VR-showroom utvecklat i Unity.

Vi har ett VR-showroom

Exempel på kunder med ett VR-showroom från Suteki.

Swedoor
ENIT -  Italian National Tourist Board
Envirotainer

Vill du uppleva fördelarna med ett VR-showroom?

Ring oss på 08-410 206 80 eller mejla till hello@wearesuteki.com så spikar vi en tid för en demo.